Az ég egy világon

Az utóbbi hónapok sok változást hoztak az Ocho Macho életébe. A megújult bandához csatlakozott Takács Roland Adrián (Kanóc), akit „A-kategóriás” basszusgitárosként jellemeznek a fiúk, Ya Ou Feng, aki vokalistaként színesíti a dalokat, valamint visszatért a zenekar korábbi trombitása, Csik Andor. Az új felállás nagy lelkesedéssel vágott bele szinte azonnal a zeneírásba, ennek első eredménye pedig egy friss, lendületes dal lett, melynek címe Az ég egy világon. Stílusa, hangszerelése kicsit eltér az Ocho Machotól korábban megszokottól, de ez is a megújulás része. Premier a hajtás után. 

Kirchknopf Gergő, a zenekar frontembere szerint a dal arról szól, hogy milyen rohanó világban élünk, daráljuk a hétköznapokat, nem vesszük észre a fontos dolgokat, elszalad mellettünk az élet. Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy lassítsunk, álljunk meg és figyeljünk magunkra, merjük megvalósítani az álmainkat és örüljünk az életnek. Ha pedig sikerül elérni a kitűzött célokat, élvezzük a sikert és legyünk hálásak. A videoklipet Galler András „Indián” és csapata készítette a dalhoz, az énekes a közös munkáról a következőket mondta: 

„Ez volt az első közös munkánk Indiánnal. Elküldtük neki a dalt és mindenben rá hagyatkoztunk. Nem szóltunk bele a koncepcióba, csak annyit kértünk, hogy a dal lendületéhez passzoljon a klip hangulata.  Az egész napos forgatás eredménye végül egy ütős, látványos image video lett.”

https://www.youtube.com/watch?v=zkGmvGjaRSU